Opljačkane prostorije Centra za osobe sa invaliditetom

CentarOSI

Tokom vikenda obijene su kancelarije Centra za osobe sa invaliditetom, Društva za cerebralnu paralizu i mentalno nedovoljno razvijenih osoba.

CentarOSI

Iz prostorija Centra za osobe sa inviditetom odnet je kompjuter sa kompletnim podacima o projektima i korisnicima Centra, a iz kancelarija Društava za cerebralnu paralizi i MNRO dva foto aparata, novac od članarine, pečat. Zaposleni su jutros nešto pre osam sati primetila da su prostorije obijene i obavestili policiju.

-Strašno sam zatečena i iznenadjena ovakvim ponašanjem, jer pre svega, ovde su osobe sa invaliditetom o kojima svi mi treba da brinemo, kaže vršioc dužnosti direktora Centra za osobe sa invaliditetom Slađane Petrović, a prema njenim rečima dnevni boravak namenjen korisnicima nije obijen.

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Jednoglasnom odlukom, profesorka dr Radmila Maksimović dobitnica je Svetosavske nagrade Kulturnog centra Kruševac za 2021. godinu, žena koja je majka, doktorka, sportista, kulturni radnik, borac za očuvanje životne sredine nauka, zapaženu ulogu ima u mnogim poljima - prosvetni rad, sport, književno stvaralaštvo, promocija ekologije, širenje i negovanje svetosavlja uz poštovanje korena, porodice kao institucije, tradicije i nacionalnog identiteta
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply