Održano ročište za ubistvo u kafani u Grabovcu, meštani traže zatvaranje kafane u kojoj se često dešavaju tuče i ubistva

Ljudi traže da se „kafana smrti“ zatvori: Marko stradao zbog pesme, pre njega tu je ubijena i žena – Okrivljeni Krstić je izjavio da se sporečkao sa Đurićem oko naručivanja pesama

Ubijeni Marko Đurić / Foto: Facebook

Više javno tužilaštvo u Kruševcu podiglo je optužnicu protiv trojice muškaraca koji su učestvovali u tuči u kafani u trsteničkom selu Grabovac, u kojoj je nastradao Marko Đurić (28) iz Ljubostinjskog Prnjavora.

Incident se dogodio 17. maja u kafani „Dominik i Mirjana„, a Đurićeva smrt podigla je na noge njegovo rodno selo, ali i Grabovac gde se ubistvo i dogodilo.

Protiv Milana Radua (30), rođaka vlasnika kafane, podignuta je optužnica zbog sumnje da je počinio ubistvo. Prema saznanjima „Novosti“, okrivljeni za učestvovanje u tuči su vlasnik Dominik Dimić (51) i Goran Krstić (49) koji je bio gost u kafani. Na saslušanju pred tužiocem, Radua je i priznao šta se dogodilo kobne večeri.

– Video sam gužvu na terasi. Vladao je opšti metež, izleteo sam i gurnuo tog mladića – izjavio je na saslušanju sada okrivljeni Milan Radu.

Izvor: Telegraf.rs

Link: https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3219890-kafana-ubistvo-grabovac

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply