Održan sastanak preduzetnica Rasinskog okruga

Održan sastanak preduzetnica Rasinskog okruga

Padna snaga najveći problem – POSLOVANJE U VREME PANDEMIJE: Preduzetnice iz Rasinskog okruga održale sastanak u Ćićevcu

POSLOVANJE U VREME PANDEMIJE: Preduzetnice iz Rasinskog okruga održale sastanak u Ćićevcu

Foto: Kurir/Ž.M.

Preduzetnice iz Rasinskog okruga u jednoj kompaniji u Ćićevcu, vlasnice Nadice Savić, razgovarale su o poslovanju za vreme pandemije.

Sastanku su prisustvovale predsednica opštine Ćićevac Mirjana Krkić i direktorka PKS RPK Kruševac Maja Marković.

preduzetnice, Rasinski okrug

foto: Kurir/Ž.M.

Prema rečima direktorke Maje Marković, preduzetnice su na sastanku razgovarale problemima u poslovanju na samom početku pandemije i istakle da su morale da reaguju brzo i da se prilagode novonastaloj situaciji.

„Najveći problemi sa kojima se susreću se ipak ne odnose na pandemiju, već na nedostatak radne snage i poteškoće u naplati potraživanja. Ovo je prvi u nizu sastanaka koji su inicirale same preduzetnice tokom zajedničkog nastupa u organizaciji PKS RPK Kruševac na IV konferenciji i II Sajmu ženskog preduzetništva u Bjeljini. Preduzetnice su dale predlog da se jednom mesečno poseti po jedna kompanija i da se u okviru te posete održi tematski sastanak sa temom koja je aktuelna za taj period“, ističe direktorka RPK u Kruševcu Maja Marković.

Izvor: Kurir.rs/Ž. M.

Link: https://www.kurir.rs/vesti/srbija/3832195/poslovanje-u-vreme-pandemije-preduzetnice-iz-rasinskog-okruga-odrzale-sastanak-u-cicevcu

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply