Odložena utakmica Napredak – Mladenovac zbog snega na terenu

stadion_sneg

Zbog snega na terenu, juče je u Kruševcu je odložena utakmica 20. kola Prve lige, između Napretka i Mladenovca. Igrače i navijače držali u neizvesnosti.

stadion_sneg

Bez preke potrebe glavni arbitar Petar Piper iz Čačka sa svojim pomoćnicima i delegatom skoro dva sata je držao u neizvesnost i jedan i drugi sastav i malobrojne promrzle gledaoce.

Domaćini tvrde da zbog nevremena nisu bili u stanju da očiste sneg sa terena, a sudije su, ipak, u jednom trenutku odlučili da se meč igra. Novinarima su podeljeni protokoli -sastavi ekipa, oficijelni spiker je zvanično objavio da lopta kreće sa centra.

U međuvremenu, međutim, sudije su izašle još jednom sa kapitenima dva tima Nenad Mirosavljevićem iz Napretka i Vladimirom Kašićem iz Mladenovca, na svim delovima terena bacali loptu u sneg, kako bi se uverili da je nemoguće igrati na ovakvom terenu.

A i da je bilo moguće, bio bi to zločin prema fudbalerima, fudbalu,a naročito terenu koji bi bio neupotrebljiv narednih nekoliko meseci. Tada je i doneta odluka o odlaganju.

Napredak i Mladenovac sastaće se sledeće srede, ali pre toga, u subotu,  kruševljanima sledi gostovanje Bežaniji.

-Nećemo predati skalp Bežaniji – kaže šef Stručnog štaba FK Napredak Nenad Milovanović – nećemo se predavati, jer to nije naš stil rada. Počeli smo proleće pobedama, tako ćemo i završiti – uverava šef Stručnog štaba Nenad Milovanović.

Crveno-beli vode na tabeli. Od 19 susreta 15 su dobili i imali dva remija i dva poraza, postigli su 46, primili 12 golova i imaju 47 bodova.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply