Od ponedeljka u 12h a Bagdali počinje streličarski kurs, mogu učestvovati svi mladi zainteresovani za ovaj sport

Od ponedeljka u 12h a Bagdali počinje streličarski kurs, mogu učestvovati svi mladi zainteresovani za ovaj sport

Streličarski kurs od ponedeljka u Kruševcu: Kome je namenjen?

Streličarski klub „Carska strela“ u saradnji sa Kancelarijom za mlade Odeljenja za društvene delatnosti Grada Kruševca organizuje dvonedeljni kurs streličarstva.Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Kurs je namenjen mladima, a počeće sa realizacijom u ponedeljak, 19. jula u 12 časova. Biće realizovan na Bagdali i trajaće dve nedelje.

Kurs streličarstva se organizuje sa ciljem da mladi imaju priliku da kvalitetno provedu svoje slobodno vreme tokom letnjeg perioda boravkom u prirodi i bavljenjem sportom, saopšteno je iz Grada Kruševca.

Tradicionalno, projekat „Mladi u pokretu“ se realizuje u formi kampa, u selu Lovci, ali zbog aktuelne situacije izazvane pandemijom koronavirusa, projekat se sprovodi u drugačijoj formi.

Projekat „Mladi u pokretu“ se sprovodi četvrti put, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Odeljenja za društvene delatnosti Grada Kruševca i odlikuje ga veliko interesovanje mladih Kruševljana, navodi se u saopštenju.

Streličarski letnji kamp “Mladi u pokretu 4“ finansira Grad Kruševac kroz Konkurs za implementaciju Lokalnog akcionog plana za mlade Grada Kruševca za 2021. godinu.

Izvor: B92.net

Link: https://www.b92.net/lokal/krusevac/sport-strelicarski-kurs-od-ponedeljka-u-krusevcu-kome-je-namenjen-1891532

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply