Novi spot benda ZAA za pesmu Trouble

Zaa

 

ZAA objavili spot za novu pesmu -U susret četvrtom studijskom albumu i jesenjoj mini-turneji, ZAA je objavio spot za novi singl „Trouble“, koji je inspirisan težnjom muzičara da na najneposredniji način prenesu poruku i emocije na slušaoce, kao i komentarima publike da bend najbolje zvuči na koncertima.

 

Zaa

 

Video je snimljen uživo u studiju „Košnica“ u Kruševcu, koji potpisuje i celokupnu audio i video produkciju.

 

„Trouble je prva pesma koja najavljuje naš novi album. Pesmu smo odsvirali na način na koji najviše volimo, a to je uživo tj. live. Uživo odsvirana pesma najvernije prenosi emocije i osećaj koji želimo da podelimo sa ljudima. Lajt-motiv pesme je nemirenje sa društvenim prilikama nametnutih ‘odozgo’, kao i borba protiv apatičnosti koja dolazi ‘odozdo’. Tu smo, jesmo, idemo“, poručio je Tomislav Ilić, basista.

Reditelj i direktor fotografije je Ivan Tasić, koji je zajedno sa asistentom režije, Nemanjom Nikolićem, bio zadužen i za kameru i montažu. Rasvetu su radili Aleksandar Dandi Nešić i Nemanja Nikolić, a organizator snimanja je bio Miljan Miletić. Audio snimanje i miks delo su Zorana Vasića, a šminka Marija Nikolić. Bend zahvalnost za realizaciju spota duguje i Slobodanu Todoroviću i Radovanu Pejoviću.

Pesmu „Trouble“ i još nekoliko novih numera, zajedno sa prepoznatljivim hitovima poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, moći će uskoro da čuje publika u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Beogradski koncert zakazan je za 26. novembar u Mikser Hausu, kada će kao podrška nastupiti i bend „Itch“, u Nišu ZAA nastupa u klubu Feedback 9. decembra, a u Novom Sadu 23. decembra u Gerila baru.

Ulaznice za beogradski koncert se mogu nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima „Gig Stix-a“ po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta biti dostupne samo na ulazu i stajaće 800 dinara. Informacije o kartama za ostala dva koncerta, biće objavljene uskoro.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply