Novi sportski direktor ŽFK Napredak je Dejan Milovanović

zfk_napredak

Nekadašnji fudbaler kruševačkog Napretka i Generalni direktor ondašnjeg superligaša Napretka Dejan Milovanović izabran je za Sportskog direktora Ženskog fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca. Uz dva pojačanja iz Crvene zvezde, Kruševljanke računaju na osvajanje titule prvaka Prve lige Srbije

zfk_napredak

Pored konsolidacije prve postave koja se priprema za nastavak prvenstva Prve lige, dve prinove iz Crvene zvezde, u Ženskom fudbalskom klubu Napredak, jačaju i Upravni odbor. Nekada fudbaler Napretka i drugih viđenijih klubova, uspešan kao Generalni direktor ondašnjeg superligaša Napretka Dejan Milovanović izabran je za Sportskog direktora kluba. Ovo je novinarima saopštio Gradski većnik, zadužen za sport Žarko Anđelković.

Kruševački prvoligaš računa da će proleće biti u njegovom znaku. Ekipa iz Lazarevog grada veruje da će osvojiti tiulu prvaka. Jer, jesenas kada je Spartak iz Subotice, sigurno najuspešniji u ovom trenutku zaseo na prvo mesto, Kruševljanke su u gostima bile ravnopravan rival, možda čak i bolje od domaćina, ali bez sreće. Za Crvenu zvezdu i Mašinac iz Niša izabranice trenera Lidije Stojkanović i njenog pomoćnika Živka Ružića bile su nereševa enigma.

Optimizam u redovima Napretka potkrepljen je mnogim dobrim potezima u klubu, a njajviše ih raduje što imaju sjajnu besplatnu školu fudbala. Iskusnom Ružiću u radu sa devojčicama pomaže i Tanja Anđelković, bivša fubalerka koja je igrala u Engelskoj. Jednostavno, u ŽFK Napredak su optimisti sa pokrićem.

Izvor: RTK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply