Novi predsednik okružnog odbora DS u Rasinskom okrugu je Stevan Đaković

 

Za predsednika okružnog odbora Demokratske stranke u Rasinskom okrugu izabran je Stevan Đaković, nekadašnji predsednik opštine Trstenik.

 

Stevan Đaković novi predsednik okružnog odbora DS u Rasinskom okrugu

Đakovićev protivkandidat bio je aktuelni predsednik opštine Ćićevac Zlatan Krkić, i predsednik opštinskog odbora DS-a u toj opštini.

U izjavi Tanjugu, Đaković je istakao da su izbori za novog predsednika okružnog odbora sprovedeni u korektnoj atmosferi u svim opštinama Rasinskog okruga, Varvarinu, Ćićevcu, Brusu, Aleksandrovcu i gradu Kruševcu.

“Ovim se privodi kraju izborni ciklus u Demokratskoj stranci koji je počeo 25. novembra i koji će biti završen 17. marta na radnoj skupštini u Beogradu, kada će biti predstavljeno novo rukovodstvo i ekonomski program, koji je sa resornim odborima i stručnom javnošću izradio Dragan Đilas” – kaže Đaković.

Prema njegovim, prioritet u radu okružnog odbora Demokratske stranke biće konsolidacija raspuštenih odbora u Kruševcu i Brusu.

“Pored svih aktivnosti, prioritet će biti konsolidacija gradskog odbora u Kruševcu gde ćemo svi zajedno pomoći da se prevaziđe vanredna situacija do izbora novog rukovodstva”, rekao je Đaković.

Đaković nije želeo da komentariše najave da će se u redove kruševačkih demokrata vratiti nekadašnji visoki funkcioner DS-a i lider Pokreta za promene dr Branislav Katančević, koji je na lokalnim izborima osvojio najveći broj glasova.

Naglasio je da će raditi na tome da se pomogne opštinskom odboru DS-a u Ćićevcu, gde je ta partija na vlasti, i samim tim izložena velikim pritiscima da se izvrši prekomponovanje.

Izvor Tanjug

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply