Novi direktori Zdravstvenog centra Kruševac i Specijalne bolnice Ribarska banja

skupstina_grada

Odlukom ministarke zdravlja Republike Srbije, Slavice Đukić Dejanović, za novog direktora Zdravstvenog centra Kruševac imenovana je doktorka Slobodanka Jotić, a za direktora Specijalne bolnice Ribarska banja, doktor Dušan Šokorac.

skupstina_grada

Doktorka Jotić, rođena je 1953.godine u Kruševcu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1979.godine, na kome je 1983. specijalizirala neuropsihijatriju i stekla zvanje subspecijaliste epileptologije. Doktorka Jotić, od završetka fakulteta, dosadašnji radni vek provela u Zdravstvenom centru Kruševac, gde je do momenta imenovanja na mesto direktora, radila kao neurolog. Slobodanka Jotić, udata je i majka je dvoje dece, koja se takođe bave medicinom. Na mesto direktorke dolazi na predlog Socijalističke partije Srbije.

Doktor Dušan Šokorac, koji je imenovan za direktora Specijalne bolnice Ribarska banja, rođen je 1957.godine u Kruševcu, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu, 1983.godine, gde je 1990. specijalizirao otorinolaringologiju. Do trenutka imenovanja na mesto direktora Specijalne bolnice Ribarska banja, radio je na ušnom odeljenju kruševačke bolnice. Dušan Šokorac, poznat je i kao dugogodišnji sportski radnik. Oženjen je i otac dvoje dece, a na mesto direktora imenovan je na predlog Srpske napredne stranke.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply