Noćni polumaratom u subotu na Bagdali!

U subotu „Noćni polumaraton“ na Bagdali

U subotu „Noćni polumaraton“ na Bagdali – U organizicaji Atletsko rekreativnog kluba „Maratonac“, a pod pokroviteljstvom grada Kruševca, u subotu 20.avgusta, biće održan prvi „Noćni polumaraton“ na trim stazi parka Bagdala, najavljeno je na konferenciji za novinare.

U subotu „Noćni polumaraton“ na Bagdali

 

U skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije, grad Kruševac kao grad velikog srca i sportskog duha prepoznao je značaj i potencijal ovog projekta i pružio podršku u realizaciji polumaratona, istakla je zamenica gradonačelnika Vesna Lazarević.

Na polumaratonu će učestvovati trkači iz Srbije, Makedonije, Bosne i Španije, naglasio je u ime organizatora Seniša Gašić, istakavši da prva trka od 10 kilometara počinje u 17 sati, a druge dve od 22 kilometra stratuju od 18 i 30 i 21 i 45.

Kruševački maratonac Nenad Živković , učestvovaće na sve tri polumaratonske trke.

Link ka web stranici organizatora: Ark Maratonac Kruševac

FB stranica: Fejsbuk Maratonac Kruševac

Najava događaja: 1. Kruševački polumaraton

Obezbeđena je medicinska pomoć i tim stručnjaka za masažu, rekao je Gašić i dodao da se zainteresovani trkači mogu prijaviti i na sam dan manifestacije u domu učenika Pane Đukić Limar. Za najuspešnije takmičare obezbeđeni su pehari, diplome i zahvalnice.

Prvi kruševački polumaraton trajaće do ranih jutarnjih sati uz bogat prateći program.

Izvor/Foto/Video: Rtk.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply