NJAVEĆA BIZARNOST DANA: Predsednik države dobio tortu bolnicu u vremenu kada narod umire zbog korona virusa, da li zbog zahvalnosti što je baš firma Termomont dobila posao bez tendera ili je razlog slavlje u vremenu kada narod umire, nije navedeno!

Najveća bizarnost dana je torta koju je na poklon dobio Vučić

Aleksandar Vučić Instagram @Budućnost Srbije

Da ne ulazimo u to da li je i koliko spremna za prve pacijente kovid bolnica koja bi tokom naredne nedelje trebalo da bude otvorena u Kruševcu, zadržimo se samo na torti koju je tim povodom na poklon dobio Aleksandar Vučić.

Zbog sve većeg broja obolelih od korona virusa za koje više nema mesta po zdravstvenim ustanovama širom zemlje, počela je izgradnja ad hoc kovid bolnica. Najpre je otvorena ona u Batajnici, a sledeća je u Kruševcu. Bolnica bi trebalo da može da primi oko 500 pacijenata i da se tako smanji proces čekanja na lečenje od korone, ali je sve to trenutno zasenio gest građevinske firme koja je gradi.

Oni su, u čast skorašnjeg otvaranja, poslali Aleksandru Vučiću tortu koja je replika bolnice. Da li u znak zahvalnosti što su baš oni dobili ovaj posao ili zato što misle da je trenutak za proslavu, ne znamo…

“Hvala Termomontu na divnom poklonu. Dobio sam tortu-bolnicu, ali mnogo važnije od toga i pravu bolnicu u Kruševcu, koja će nam mnogo pomoći u borbi protiv Covid-19, a koju završavamo za tačno 7 dana! Živela Srbija!” napisao je Vučić na Instagram profilu Budućnostsrbijeav.

Na torta-bolnici, kako ju je nazvao predsednik, vidi se kako će prava bolnica i izgledati, ali teško namje da zamislimo ko bi se njome sladio u Predsedništvu u ovakvom trenutku i ovim povodom jer ne otvara se vrtić, sportska hala, pa čak ni „obična“ bolnica, već ustanova koja će poslužiti da se koliko-toliko zbrinu svi ugroženi od epidemije u vezi koje ništa nije ni veselo, ni simpatično, pa ni ovakav gest.

Inače, inicijalno je najavljeno da će se ova bolnica otvoriti 15. decembra, a na konkurs za zapošljavanje zdravstvenih radnika u kovid bolnicu u Kruševcu prijavilo se 220 lekara i više od 550 medicinskih sestara, rekao je direktor niškog Kliničkog centra Zoran Perišić.

Izvor: Noizz.rs

Link: https://noizz.rs/noizz-fun/bizarnost-dana-torta-koju-je-na-poklon-dobio-vucic/xpdqndt

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply