Nezapamćeno luksuzna svakodnevica SNS poslanika Ivana Manojlovića – Swarovski cucla, skupi automobili, egzotične destinacije, najskuplja garderoba!

Ivan Manojlović samo bahato

Nezapamćeno luksuzna svakodnevica – (FOTO) MOJ JE KRUŠEVAC ŠVAJCARSKA: Poslanik naprednjaka pun ko Rokfeler, čak je i cucla Svarovski! Poslanik SNS Ivan Manojlović iz Kruševca sebi je kupio belu mečku, a detetu Svarovski cuclu!

Ivan Manojlović samo bahato

Luksuzna kuća, skup auto, odlasci na egzotične destinacije, brendirana, papreno skupa garderoba ne samo za njega i suprugu već i za dete – sve ovo je samo deo svakodnevice Ivana Manojlovića.

Foto: Printscreen Foto: Printscreen

Poslanik se nimalo ne stidi svog raskalašnog načina života u Srbiji kakva je danas, naprotiv, o svemu tome njegova lepa supruga Martina redovno obaveštava prijatelje na Fejsbuku postavljajući fotografije.

Foto: Facebook/Printscreen Foto: Facebook/Printscreen

No da krenemo ispočetka, ovaj put od garaže u kojoj je parkirana bela „mečka“ („mercedes benc ML 350“).

Foto: Facebook/Printscreen Foto: Facebook/Printscreen

Inače, sudeći po Manojlovićevoj imovinskoj karti, ovaj automobil je 2012. godište i trenutno vredi 50.000 evra.

Foto: Facebook/Printscreen Foto: Facebook/Printscreen

Što se same kuće tiče, dovoljno je samo baciti pogled na luster, koji deluje kao da je napravljen od najfinijeg kristala, pa da vam se od luksuza zavrti u glavi.

No luster je samo kap u moru, i ostali komadi nameštaja oduzimaju dah.

No da ne sede samo u velelepnoj kući vidi se po Fejsbuk profilu njegove supruge, koja je ovoga leta izveštavala svoje prijatelje sa nekoliko destinacija na kojima su letovali.

Razume se, u pitanju su luksuzni hoteli u letovališta kao što je grčki Porto Karas, koji je uvek bio rezervisan za one sa dubokim džepom. Ima se vremena, Skupština ionako ne radi, a plata redovno leže, mada čisto sumnjamo da bi neko ovakav luksuz mogao da priuštiti od ne preterano velike poslaničke plate.

Čini se da ovaj mladi, zaljubljeni par najviše troši na svoju mezimicu.

Manojlović se latio mikrofona na proslavi ćerkinog krštenja, foto: Printscreen/YouTube Manojlović se latio mikrofona na proslavi ćerkinog krštenja, foto: Printscreen/YouTube

Međutim, prosečni roditelji u Srbiji sa svojim zaradama ne bi mogli sebi da priušte ni samo jedan par patofnica koje fura njihova ćerkica. A u bebinom ormaru „Guči“, „Laura Bjađoti“, „Barberi“, „Versaće“…

Vrhunac je svakako cucla izrađena od preskupih „Svarovski“ kristala.

Upravo uz tu fotografiju ponosna mama je na Fejsbuk napisala kako je njena ćerka „najmlađi Svarovski fan”.

Foto: Facebook/Printscreen Foto: Facebook/Printscreen

Poslanik Manojlović je i svojoj ćerkici, koja tek što je prohodala, u garažu parkirao „mercedes“ identičnan njegovom. Čini se da je u pitanju automobil sa akumulatorom sa daljinskim upravljanjem koji košta oko 30.000 dinara, čak 8.000 više nego što je iznosila minimalna zarada u Srbiji letos.

Poslanik van zemlje?

Juče smo pokušavali da stupimo u kontakt sa poslanikom Ivanom Manojlovićem kako bismo ga pitali na koji način je stekao sve o čemu građani Srbije mogu samo da sanjaju, kontaktirali smo i sa gradskim odborom Kruševca, odakle su nam poručili da je on van zemlje i da ne mogu da nam daju broj njegovog mobilnog telefona bez njegove saglasnosti.

Izvor: Alo.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply