NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Kućna pomoćnica sa dečkom iskasaplia čoveka pa iscenirali eksploziju!

Zgrada u kojoj je stradao Milorad Petrović

GNUSAN ZLOČIN U KRUŠEVCU: Kućna pomoćnica i njen saučesnik zaklali, opljačkali, pa zapalili dedu – Muškarac A.S. (27) i žena M.K. (28) uhapšeni su u Kruševcu zbog sumnje da su prekjuče zverski ubili i opljačkali Milorada Petrovića (80), a zatim podmetnuli požar u njegovom stanu kako bi prikrili tragove zločina.

Zgrada u kojoj je stradao Milorad Petrović

Foto: S. Milenković / RAS Srbija Zgrada u kojoj je stradao Milorad Petrović

Kako „Blic“ saznaje, uhapšena M.K. je radila kao kućna pomoćnica kod ubijenog Milorada.

– Ona je povremeno dolazila kod Petrovića i čistila kuću. Tako je verovatno i došla na ideju da starca opljačkaju – kaže za „Blic“ izvor iz istrage.

Mladić i devojka su nakon zločina pobegli u Pančevo, odakle je A.S., gde su za manje od 24 sata od zločina oboje uhapšeni.

Komšije su oko 2 sata ujutro čule udar, poput manje eksplozije a onda su iz stana u kojem je živeo starac počeli da kuljaju dim i vatra. Vatrogasci su stigli brzo a kada su razvalili vrata i zaustavili širenje vatre mogli su samo da konstatuju da je Milutin P. mrtav.

PROČITAJ JOŠ:  Hapšenje u katastru zbog sumnje u malverzacije

Prvo se mislilo da je on stradao nesrećnim slučajem, međutim kasnije je utvrđeno da je nesrećni čovek zverski ubijen. Osumnjičenima za ubistvo određen je pritvor od 48 sati.

Izvor/Foto: Blic.rs, Telegraf.rs

Link: http://www.blic.rs/vesti/hronika/gnusan-zlocin-u-krusevcu-kucna-pomocnica-i-njen-saucesnik-zaklali-opljackali-pa/n494cqs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply