NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Kućna pomoćnica sa dečkom iskasaplia čoveka pa iscenirali eksploziju!

Zgrada u kojoj je stradao Milorad Petrović

GNUSAN ZLOČIN U KRUŠEVCU: Kućna pomoćnica i njen saučesnik zaklali, opljačkali, pa zapalili dedu – Muškarac A.S. (27) i žena M.K. (28) uhapšeni su u Kruševcu zbog sumnje da su prekjuče zverski ubili i opljačkali Milorada Petrovića (80), a zatim podmetnuli požar u njegovom stanu kako bi prikrili tragove zločina.

Zgrada u kojoj je stradao Milorad Petrović

Foto: S. Milenković / RAS Srbija Zgrada u kojoj je stradao Milorad Petrović

Kako „Blic“ saznaje, uhapšena M.K. je radila kao kućna pomoćnica kod ubijenog Milorada.

– Ona je povremeno dolazila kod Petrovića i čistila kuću. Tako je verovatno i došla na ideju da starca opljačkaju – kaže za „Blic“ izvor iz istrage.

Mladić i devojka su nakon zločina pobegli u Pančevo, odakle je A.S., gde su za manje od 24 sata od zločina oboje uhapšeni.

Komšije su oko 2 sata ujutro čule udar, poput manje eksplozije a onda su iz stana u kojem je živeo starac počeli da kuljaju dim i vatra. Vatrogasci su stigli brzo a kada su razvalili vrata i zaustavili širenje vatre mogli su samo da konstatuju da je Milutin P. mrtav.

Prvo se mislilo da je on stradao nesrećnim slučajem, međutim kasnije je utvrđeno da je nesrećni čovek zverski ubijen. Osumnjičenima za ubistvo određen je pritvor od 48 sati.

Izvor/Foto: Blic.rs, Telegraf.rs

Link: http://www.blic.rs/vesti/hronika/gnusan-zlocin-u-krusevcu-kucna-pomocnica-i-njen-saucesnik-zaklali-opljackali-pa/n494cqs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply