Nekoliko hiljada ljudi prisustvovalo sahrani „vođe kruševačkog klana“ (Foto)

ubistvo-obradovic-4

Na sahrani Gorana Obradovića Suše (37), koji je medju kriminalcima označen kao „vođa kruševačkog klana“ danas je na sahrani na Novom kruševačkom goblju ispratilo preko dve hiljade ljudi, rodbine i prijatelja, uglavnom nabildovanih momaka kratko podšišanih u crnim majicama koji su došli u skupocenim automobilima sa zatamljenim staklima!

ubistvo-obradovic-4

 

 

Paljenje sveća , uz vence i sveće, i poklonjenje lešu pokojnika trajalo je od podne do 16 sati, a potom je uz crkveno opelo i pratnju muzike sa pesmom, uz bubnjeve, gitaru, harmoniku i violinu, Goran Obradović zvani Suša sahranjen u 17 sati pesmom , nema više druga mog,,, koju je svirala i pevala uz veliki broj prisutnih grupa Roma.

Na sahrani je najviše bilo žestokih momaka obrijanih glava sa crnim naočarima iz Kruševca, Kosovske Mitrovice, Podgorice, Beograda, Novog Sada, Vršca, Trstenika, Kraljeva, Valjeva i raznih drugih krajeva Srbije i okruženja. Kruševljani kažu da na ovom groblju ne pamte veće sahrane od ove.

Ubistvo Gorana Obradovića Suše (37), koji je punu deceniju slovio za šefa kruševačkog kriminalnog klana, prektično predstavlja kraj “jedne ere” u podzemlju u unutrašnjosti Srbije. Navode ovo izvori bliski istražnim organima, ukazujući da je spisak onih koji su imali razloga da se obračunaju sa Obradovićem – podugačak i da ubicu ne treba tražiti samo u Kruševcu.

Mnogi na groblju ovo ubistvo povezuju sa Kosovom, ali i sa upravo održanom Gej paradom u Beogradu, na dan kad je on ubijen sa sedam rafalnih metaka, od kojih je zadnji bio overavenjem u slepoočnicu.

Foto/Text NovostiTop

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply