Nastradao vozač automobila u Kruševcu!

Dekac saobraćajna nesreća

Kruševljanin poginuo u saobraćajki – U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju po podne u Kruševcu, život je izgubio Dejan Lazić Dekac (53) iz Kruševca.

Dekac saobraćajna nesreća

Kako nezvanično saznajemo, on je upravljajući automobilom „Citroen“ iz nerazjašnjenih okolnosti u saobraćajki , u Ulici Gavrila Principa, udario u metalni stub i od zadobijenih povreda opasnih po život preminuo na putu ka kruševačkoj bolnici.

Ova teška saobraćajka dogodila se oko 16 časova, a Lazić se nalazio na mestu vozača.

Dekac je, inače, u Kruševcu poznat kao vredan i dobar momak i prijatelj, bavio se umetničkim slikama i nekretninama, a držao je i umetnički atelje u Kosovskoj ulici u Kruševcu, dok u neposrednoj blizini njegova supruga ima frizerski salon.

Njegov pokojni brat Goran Lazić (38), poznatiji kao Okac, ubijen je posle policijske akcije ,,Sablja,, sa više hitaca iz vatrenog oružja, prilikom ulaska u stambenu zgradu u kojoj je živeo.

Dejan Lazić Dekac biće sahranjen u utorak, u 14 časova na Novom kruševačkom groblju, a iza sebe je ostavio da tuguju otac i majka, suprugu, sin i snahu, kao i brojne rođaci i prijatelji.

O njegovoj bratanici Tamari Lazić, poznatoj svetskoj modelsici, mediji su naveliko pisali jer je u vezi sa unukom bivšeg ruskog predsednika Borisa Jeljcina.

Izvor: Novostitop.com

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply