Nastavljeno ulepšavanje gradskog stadiona

stadion

Kruševački stadion „Mladost“ trebalo bi polovinom ovog meseca da zablista novim sjajem. U toku su radovi na asfaltiranju platoa iza južne i istočne tribine stadiona.

stadion

Predračunska vrednost radova na uređenju platoa oko stadiona „Mladost“ je 7.820.662 dinara sa uračunatim PDV-om. Novac je gradu doniralo građevinsko preduzeće „MD Gradnja Inženjering Transport“ doo iz Niša. Pozivajući se na ugovor o donaciji, gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić naglašava da Grad kao primalac ovih sredstava nije ni u kakvoj obavezi prema donatoru, osim da mu obezbedi urednu dokumentaciju za izvršenje radova.

-Želja nam je po ugledu na velike evropske stadione, kompletan prostor oko stadiona asfaltiramo, napravimo parking prostor, da bi sledeće godine mogli da uradimo lokale ispod tribina, rekao je gradonačelnik Gašić.

U okviru uređenja, iz gradske uprave najavljuju da će, prvi put nakon izgradnje, stadion biti okrečen, a gradonačelnik apeluje – da posle krečenja stadion ne bude išaran grafitima, nego da nam stvarno bude za ponos.

Projekat uređenja platoa oko kruševačkog stadiona uradila je Direkcija za urbanizam i izgradnju Kruševac, a izvođač je Niško preduzeće“MD Gradnja Inženjering Transport“ doo. Radovi bi prema ugovoru trebalo da budu završeni do 15.maja.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply