Napredak u Kruševcu izgubio od Vojvodine sa 1-0

fk

U utakmici 7. kola JSL, Napredak pretrpeo još jedan poraz pred svojim navijačima u Kruševcu, ovoga puta od Vojvodine (0:1). Pred nešto više od 2.000 gledalaca, domaćinu presudio Mijat Gaćinović golom u 62. minutu.

 

fk

 

– Teška utakmica za nas, teška za Vojvodinu. Oba tima su imala svoje šanse,Vojvodina je svoje iskoristila, mi nismo. Vrlo mi je teško,ali šta da radimo, idemo dalje. Okrećemo se novoj utakmici protiv Spartaka,a Vojvodini sve najbolje u daljem prvenstvu – rekao je posle utakmice trener Napretka Saša Štrbac.

 

Šef stručnog štaba Vojvodine, Zoran Marić rekao je da je, s obzirom na poziciju Napretka,očekivao da će domaćin pružiti veliki otpor, jer mu je pobeda bila imperativ.

– Za razliku od predhodnih utakmica mi smo bili neuobičajeno neprecizni u zadnjih 30 metara, i to je u velikoj meri uslovljavalo i sam rezultat. Srećom da smo postigli taj gol, i da smo pokazali da imamo kapacitet da se branimo protiv ekipe koja nas je nadigrala zadnjih petnaest minuta dominirala, kontrolisala i bila puna centaršuetva u našem šesnaestercu. Uspeli smo da se odbranimo i idemo kući sa tri boda.

U narednom kolu, Napredak gostuje Spartaku.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply