Napredak pocinje sutra sa pripremnim utakmicama!

trening_FK_Napredak

Fudbaleri kruševačkog Napretka u okviru priprema za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Srbije, vredno treniraju u svom gradu, gde će raditi sve do odlaska u Antaliju 8. februara. Kruševljani će odigrati i dve kontrolne utakmice.

 

trening_FK_Napredak

Fudbaleri kruševačkog Napretka, zbog viza,nisu otpoutovali na planirana dva prijateljska susreta na Dojronu u Makedonji. Kažu da je put stopiran zbog tri igrača iz Gane i mladog fudbalera iz Senegala. Silom prilika nastavili su pripreme u Kruševcu. Do 8. fabruara, kada su planirali odlazak u Antaliju u Turskoj, odigraće dva prijateljska susreta. U četvrtak 31.januara gostuju Bošnjanu, članu Pomoravsko-timočke zone, a 5. februara Jedinstvu u Paraćinu. Tri dana kasnije ekspedicija iz Kruševca odlazi u Antaliju u Turskoj.

Ništa nas neće poremetiti da se borimo za plasman u Super ligu. Pri tom moramo biti obazrivi, jer još ništa nije završeno, iako imamo 9 odnosno 10 bodova prednosti u odnosu na Čukarički i Voždovac. Vidite da su se mnogi klubovi pojačali. Mi, smatram, da nemamo razloga za nešto tako. Uostalom, i fudbalsko srpsko tržište je mršavo, tako da nemamo razloga da tragamo za novim imenima. Valja samo pamet u glavu i mirno privedemo kraju uspešnu jesenju misiju i priuštiti ovom divnom gradu i navijačima i svima koji vole fudbal najeltnije društvo – govori šef Stručnog štaba Nenad Milovanović.

– Mislim da neće biti nikakvih teškoća oko toga da se plasiramo u viši rang. Dobro radimo, imamo sastav vredan respekta i to je najbitnije – kaže Ivan Stefanović.

– Nema nam ravne u ovom rangu. Brzometno se vraćamo tamo gde nam je i mesto – uverava Miuodrag Miletić trener golmana.

Tokom boravka u Antaliji fudbaleri Napretka odigraće ukupno sedam pripremnih utakmica, od kojih je šest već zakazano. Poznati rivali su Esbjerg, Pahtakor, Jaši, Stal Alčevsk, Pašing, ali i Smederevo, dok će ime sedmog protivnika biti uskoro poznato.

Trujić među ‘Orlićima’, Ristić na kaljenju u Trsteniku

Nikola Trujić, fudbaler koji se u Napretku nalazi na pozajmici iz Partizana, dobio je poziv selektora mlade reprezentacije Radovana Ćurčića za prijateljsku utakmicu koju će ‘Orlići’ odigrati 6. februara u Tel Avivu protiv Izraela.

Napadač Napretka Srđan Ristić, koji je jesenju polusezonu proveo na pozajmici u Bežaniji, ovog proleća će na kaljenje u Trstenik. Prema najavama, na pozajmicu bi mogao i Nemanja Zdravković, za koga se još bira najbolja opcija.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply