Najbolji rokendrol bendovi se vraćaju u Kruševac – najava događaja

koncert 2

Zabava u Kruševcu uz najbolje rokenrol bendove – Velika zabava u kruševačkom Klubu KCK je počela nastupima najkvalitetnijih grupa sa rokenrol scene. Popularna YU Grupa je prošlog petka spektakularnim koncertom, obeležila prvih 45 godina na muzičkoj sceni.

koncert 2

 

 

U publici su bili zaljubljenici u njihov zvuk iz cele Srbije, od onih koji su rođeni kada i YU Grupa, do onih koji tek sada stasavaju u prave zaljubljenike u rokenrol muziku.

Kruševljani su imali preko dva sata podsećanja na stare hitove, kao i predstavljanje novog albuma legendarnog benda.

Kulturni centar Kruševac i dalje nastavlja ovim tempom. U ponedeljak 23. maja u Bioskopu Kruševac nastupa fenomenalna Divna Ljubojević. Pevačica nastavlja daširom Srbije proslavi 25 godina rada svog hora Melodi i promoviše album „Antologija najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka“.

Red kraj meseca, u petak, 27. Maj u Kruševac stižu Vampiri, koji će po prvi put u karijeri nastupati u Klubu KCK. Veliki spektakl za Kruševljane biće 3. juna. Taj dan u Klubu KCK rezervisan je za nastup Vlatka Strefanovskog sa svojimn triom. Izvodiće svima nama poznate hitove grupe Leb i Sol, kao i pesme sa najnovijeg albuma ,, Seir,,.

Kulturni centar je pozvao Kruševljane da zajedno uživaju u najkvalitetnijoj muzici, i da nastave ovim tempom dalje, uz najavu da „nas i narednih meseci očekuje niz nastupa najkvalitetnijih bendova iz cele bivše Jugoslavije“.

Izvor: Novostitop.com

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply