Najava stabilizacije stanja u Kruševac putu

Na prijemu kod gradonačelnika Kruševca, Bratislava Gašića, vlasnik Kruševac puta, Branko Miljković, najavio je prevazilaženje nepovoljne situacije u ovom kruševačkom preduzeću nastale, po njegovim rečima, nakon dve loše privatizacije.

Kš_put

On je takođe najavio i rešavanje problema sa prethodnim vlasnikom, kao i redovnu isplatu ličnih dohodaka. Miljković je nagovestio i mogućnost povećanja broja zaposlenih za oko 10 odsto do kraja godine. Sastanku je prisustvovao i direktor Kruševacputa dr Milan Milenković.

Dobio sam danas uveravanja da ćemo u narednih mesec dana da prevaziđemo probleme nastale u Kruševacputu, i da ovo preduzeće ubuduće neće imati skrivenih opterećenja, koja su ih zadesila u prethodnom periodu, rekao je gradonačelnik Kruševca, Bratislav Gašić, uz napomenu da se sadašnji vlasnik Kruševacputa svrstava u jednog od najvećih putara u Srbiji.

MBA kompanija ima 1.700 zaposlenih sa platnim fondom od oko 125 miliona dinara, rekao je direktor ove firme, Branko Miljković, najavljujući prevazilaženje nepovoljne situacije u kojoj se našao Kruševcput, nakon, po njegovim rečima, dve loše privatizacije.

Ovom prilikom, najavljena je redovna isplata mesečnih zarada, kao i povećanje broja zaposlenih za oko 10 odsto do kraja godine. Sastanku je prosustvovao i direktor Kruševacputa, dr Milan Milenković.

Izvor: RTK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply