Najava: Skupštine grada Kruševca u petak

SKUPSTINA 1

Na Dnevnom redu sutrašnje sednice Skupštine grada je preko 50 tačaka među kojima su  Program razvoja grada za 2014-u sa projekcijama za naredne dve i Predlog Odluke o budžetu za narednu godinu koji je projektovan na 3 milijarde 302,5 miliona dinara.

SKUPSTINA 1

Odbornici će se izjašnjavati i o Predlogu Programa uređenja građevinskog zemljišta i ulaganja u komunalne objekte, Predlozima Odluka o izmenama Odluke o lokalnim komunalnim taksama; o izmenama kriterijuma i merila za utvrđivanje naknade za uređenje građevinskog zemljišta; o dopuni Odluke o gradskom vodovodu i kanalizaciji; pripajanju Kulturno-prosvetne zajednice Kulturnom centru; Lokalnom akcionom planu zapošljavanja u 2014-oj.

Na Dnevnom redu sutrašnje sednice su i predlozi Rešenja o davanju saglasnosti na programe poslovanja, odnosno rada javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Kruševac, a odlučivaće se i o nizu stambeno-komunalnih rešenja i promenama u sastavu školskih odbora.

Trinaesta sednica Skupštine grada Kruševca sutra počinje u 10 sati uz direktan prenos na Televiziji Kruševac.

RTK vest

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Osuđeni političar Milutin Jeličić Jutka je danas trebao da bude u zatvoru, ali se žalio i zahtevao da izdržavanje kazne odloži
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply