Most na Ribarskoj reci gotov do kraja oktobra

MOST

Majske  poplave odnele su između ostalog na teritoriji grada Kruševac i most na Ribarskoj reci, na deonici između sela Kaonik i Sušica. U toku su radovi na izgradnji novog betonskog mosta, investitor je grad Kruševac, a iz  putarskog preduzeća Kruševacput koje je izvođač radova, obećavaju da će  novi  nost biti pušten u saobraćaj u planirom roku.

MOST

Radovi se odvijaju planiranim tokom pa će stanovnici tri podjastrebačka sela – Sušice, Pozlate i Crkvine – ponovo, ali ovog puta novim betonskim mostom, biti povezani sa glavnom saobraćajnicom u Ribarskom kraju. Na terenu se iskusne ekipe pa dinamiku  nisu omele ni često kiše ni bujični talasi Ribarske reke  – kaže tehnički direktor Kruševacputa Goran Tahić

Lakša vozila inače mogu preko pontonskog mosta ,inače pomoć Vojske Srbije, s tim što se gro tranzita i prevoz roba, odvija dužim pravcem, kaže meštanin sela  Sušice Slobodan Milošević. Na gradilištu je, kaže često i da on i njegovi sugrađani sa radošću ali nestrpljenjem posmatraju kako radovi odmiču.

Vrednost novog betonskog  mosta je oko pet miliona i trista hiljada dinara, investitor je grad Kruševac odnosno Direkcija za izgradnju i urbanizam, a u Kruševacputu, koji je izvođač radova, najavljuju da će ukoliko ih vreme posluži nova saobraćajnica biti otvorena do kraja oktobra.

{source}<iframe width=“640″ height=“360″ src=“//www.youtube.com/embed/u6JyRr4tua4?feature=player_embedded“ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>
{/source}

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply