Mladi komičari grupe Kruševac geto gostovali u emisiji Među nama (SNIMAK)

Kruševac geto u “Među nama”: Mladunci smo Stand up scene

Nikola Milenković Čami, Kruševac geto, emisija Među nama, Medju nama

Foto: NOVA S

Nikola Milenković Čami i Nikola Trišić, momci iz „Kruševac geta“ bili su današnji gosti emisije „Među nama“. Povod njihovog gostovanja svakako je bio i Stand up koji je održan 29. marta u Akadamiji 28, te su već zakazali i drugi termin za 23. april.

“Slava se stiče u ringu. Tek tada možemo da budemo svesni koliko smo popularni, sve što je virutelno ne može da se prosto meri”, kaže Milenković o popularnosti u kojoj on i njegov kolega uživaju poslednjih godina.

Trišić i Milenković su kompletnu zamisao oko projekta i njihove Instagram stranice “Kruševac geto” imali još 2011. godine tokom studentskih dana.

“Tvorac ideje je Triša, on je u meni prepoznao pravog Čarapana. Ja sam prosto takav, ne mogu da izrazim emocije ako nisam takav kakav jesam”, kaže Milenković.

Iako su na samom početku samo stvarali muziku i pesme, popularnost su ipak stekli svojim Stand up umećem i klipovima na Instagramu.

“Naš Stand up je nekako sam nastao i tek počinje da dobija svoju formu. Mi koristimo i naš talenat za muziku pa se bavimo i produkcijom i komponovanjem, u planu imamo i drugi album”, rekao je Trišić.

Izvor: Nova.rs

Link: https://nova.rs/emisije/krusevac-geto-u-medu-nama-mladunci-smo-stand-up-scene/

 

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply