Mladenci Gašići na medenom mesecu u Španiji!

gašić, sin, vladan gašić, medeni mesec, barselona foto printskrin tviter

Posle svadbe veka u Kruševcu – POVERLJIVO IZ BARSELONE: Ovako se mladenci Gašići provode na medenom mesecu

gašić, sin, vladan gašić, medeni mesec, barselona foto printskrin tviter

 

Mladi Gašići – Vladan i njegova supruga Dragana, najstariji sin i snajka nekadašnjeg ministra odbrane Bratislava Gašića, uživaju na medenom mesecu u Barseloni.

Novopečeni mladenci uživaju i u Španiji i u svojoj ljubavi, ako je sudeći prema mladinim fotkama sa Instagrama koje već kruže i Tviterom.

Smenjeni ministar odbrane oženio je sina jesenas a raskošna svadba nazvana je veseljem veka, koje će Kruševac dugo pamtiti. Više od 500 svatova uveseljavale su najpoznatije zvezde estrade. Mlada je Gašićevom prvencu Vladanu sudbonosno „da“ rekla u crkvi na Bagdali čiji je ktitor upravo njen svekar, na čijim zidovima je oslikana njegova freska sa bratom, a od tada ga kruševljani zovu i „Svetim Batom“.

Inače, mladenci Gašići vole se još od školske klupe, a dugogodišnje zabavljanje krunisali su brakom pre oko mesec dana… A posle svadbe i medenog meseca, kako je rekao eksministar Gašić, čeka se samo unuče.

Izvor: Kurir.rs

 

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Sin legendarnog Miodraga Petrovića Čkalje ispričao interesantnu anegdotu sa Čkaljom, iz svoje mladosti, a objavljena je na godišnjicu smrti velikog glumca iz našeg grada
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply