Ministri autobusom doputovali u Kruševac, Mrkonjić zabavljao članove vlade

Milutin Mrkonjić, ministri,

Ministar saobraćaja pevao celim putem, ali i „dahtao“ vozaču za vrat da svrate u neki lokal pored puta na jedno pićence

Milutin Mrkonjić, ministri,

 

Svečana vidovdanska sednica Vlade održana je pre dva dana u Kruševcu, a svi ministri su do pomenutog grada došli autobusom! Kako saznaje Kurir, oni su u oko 11 sati krenuli iz Beograda u Kruševac, a u autobusu je sve vreme bilo veselo. Izvor Kurira kaže da je među ministrima najveseliji bio, naravno, Milutin Mrkonjić, ministar saobraćaja, koji je sve vreme pevao!

– To putovanje do Kruševca bilo je samo po sebi provod. Najveseliji je, naravno, bio Mrkonjić, koji celim putem nije zatvorio usta. Pevao je, šalio se, pričao viceve, stvarao dobru atmosferu. Svi su se smejali – kaže izvor Kurira i dodaje:

– To mu nije bilo dovoljno, pa je otišao kod vozača i „kukao“ da svrate u neku od kafana pored puta na piće. Naravno, čovek se na tu njegovu molbu samo nasmejao i nastavio da vozi. Međutim, Mrka je toliko bio uporan da ga je bukvalno pola puta molio da stane.

Inače, većina ministara otišla je na svečanu sednicu Vlade autobusom zbog novih mera štednje. Umesto da svaki od njih poteže svoj službeni auto, u Nemanjinoj 11 došli su na ideju da sve ministre potrpaju u autobus i tako uštede dosta novca. Em su uštedeli, em su se super proveli.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply