Ministar odbrane Bratislav Gašić sutra svečano „otvara“ maketu aviona MIG na Aerodromu

Ministar Gasic Krusevac

Ministar odbrane Bratislav Gašić sutra, 24. decembra na kruševačkom aerodromu otkriće postament Maketu aviona „Mig 21“, koji je postavljen na starom aerodromu i okuplja veliku pažnju gradjana.

Ministar Gasic Krusevac

U uređenje prostora kruševačkog Aerodroma uključen je i Vaspitno – popravni dom, čiji su štećenici u okviru programa resocijalizacije aktivno radili na uređenju brojnih gradskih površina. Na uređenju su proteklih dana radili i radnici Javnog komunlanog preduzeća Kruševac, kruševačkog Vodovoda i druge ustanove kako bi sve bilo spremno za zvanično postavljanje aviona, simbola grada Kruševca.

Ministar odbrane će potom obići radove na Nervnom odeljenju kruševačke Opšte bolnice ,kao i izvođače radova na zgradi bivšeg Radničkog univerziteta u kojoj će biti rektrorat budućeg kruševačkog univerziteta.

Gašić će sutra otvoriti renoviran u Karadžićevu ulicu u Kruševcu, a u Gradskoj upravi će se sa gradonačelnikom Dragijem Nestorovićem sresti sa rukovodstvom prištinskog Medicinskog fakultreta , potvrdio nam je Protokol Kabineta gradonačelnika Kruševca.

 

Snimak makete aviona MIG 21 iz letelice sa kamerom (drona):

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply