Mega Vizura igraće Superligu u Kruševcu

Košarkaši Mega Vizure očekuju da sledeće sezone igraju u ABA ligi

Prvi čovek Mega Vizure Miodrag Ražnatović dogovorio je s gradonačelnikom Kruševca Bratislavom Gašićem da Mega Vizura svoje utakmice u Superligi, umesto u Zemunu, odigra u tom gradu.

Košarkaši Mega Vizure očekuju da sledeće sezone igraju u ABA ligi

Košarkaši Mega Vizure očekuju da sledeće sezone igraju u ABA ligi

Tim potezom, Mišković je ujedno otkrio težnje njegovog kluba da se naredne sezone nađe u regionalnoj ligi, a po pravilniku ABA lige nije dozvoljeno učešće tri ekipe iz istog grada, što znači selidbu.
– Sve u svrhu košarke i kvaliteta tog sporta u Srbiji. Kruševac je izabran zato što sam tamo živeo i odrastao, pa sam shodno svojim osećanjima hteo da ovim potezom pomognem razvitku košarke u tom mestu. To bi moglo dosta i Mega Vizuri da znači, jer ukoliko se plasiramo u ABA ligu, naš tim ne bi mogao da igra u Beogradu, te smo ovim premeštanjem dobili novi, sigurni dom – rekao je Ražnatović.
Vizura se trenutno nalazi na čelu tabele KLS lige, pa prvi čovek tog tima očekuje punu „Halu sportova“, pogotovo kada budu gostovali Crvena zvezda i Partizan.
– Dvorana nema veliki kapacitet, ali ima dovoljno mesta da se napravi sportska atmosfera. Mislim da će hala biti na svakom meču puna, a nama nije bitno da li će tih 2.500 gledalaca navijati za nas, bitno je da ljudi u Kruševcu ponovo prate dobru košarku. Ove godine smo napravili dobar projekat, a nadam se da ćemo napraviti u narednim godinama i jednu finu tradiciju – zaključio je Ražnatović.
Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply