Maturanti plešu u Kruševcu

Maturanti

Gradonačelnik  Bratislav Gašić održao je sastanak sa predstavnicima maturanata Gimnazije, Ekonomske, Medicinske, Hemijske, Tehničke, Hemijsko-tehnološke, Mašinsko-elektrotehničke i Muzičke škole „Stevan Hristić“.

Maturanti

Maturanti su došli sa predlogom da se ove godine održi Parada maturanata – Maturantski plesni karneval. To je najveći sinhroni ples u svetu, koji je 2011. godine plesalo 33.202 igrača (8 država Evrope) i koji je priznat kao rekord za Ginisovu knjigu rekorda. Ove godine je cilj da se ovaj rekord obori.

Takođe, maturanti su doneli ponudu Plesnog kluba „La luna“ iz Jagodine (majice, kišobrani, priprema plesne koreografije).

Gradonačelnik je podržao inicijativu maturanata i rekao da će se razmotriti još neke ponude za organizaciju jedne ovakve ideje.

Grad Kruševac je uvek spreman da pomogne vama mladima, da prihvati vaše kvalitetne  ideje i nove projekte. Najviše me raduje činjenica da je ova vaša  zajednička inicijativa potekla iz svih srednjih škola i da ste  zajednički došli na jedan razgovor oko realizacije projekta“, rekao je gradonačelnik Gašić.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply