Maketa aviona MIG 21 uskoro će biti postavljena

maketa-miga

Na mestu aerodroma Mihajlo Živić, na ćošku iza NIS benzinske pumpe u Kruševcu danas je dopremljena  maketa aviona MIG 21 u punoj veličini. Avion je donirala Vojska Srbije, a biće postavljena zahvaljujući ministru Bratislavu Gašiću, Gradskoj upravi, Narodnom muzeju i Direkciji za urbanizam i izgradnju Kruševca, koji realizuju celu ovu ideju.

maketa-miga

Avion je stigao danas u Kruševac, tokom dana je sklopljen, a otkrivanje makete aviona se očekuje za Dan Vazduhoplovstva Vojske Srbije. Vrednost građevinskih radova je oko milion i 200 hiljada dinara, a izvođač radova je građevinsko preduzeće ,,Vlasinac Igda,,.

Ovo je samo početak izgradnje budućeg velikog naselja koji pretenduje da bude novi centar svih dešavanja u Kruševcu, a možda u budućnosti postane i centar novog grada Kruševca.

Na ovom još neizgrađenom građevinskom zemljištu planirana je izgradnja stambeno-poslovnih objekata svih mogućih namena i veličina. Očekuje se skori početak izgradnje velikih trgovinskih kuća i šoping centra u delu iza NIS-ove benzinske pumpe i preko puta Rode.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply