Lidl u Kruševcu počinje sa radom 8. novembra

Lidl otvara još tri prodavnice 8. novembra, otvara se i Lidl u Kruševcu

Beta

Kompanija Lidl Srbija najavila je danas da će 8. novembra, u osam časova otvoriti još tri prodavnice – u Kruševcu, Pančevu i još jednu u Beogradu, kod Ade Ciganlije.

Kako se navodi u saopštenju, u Lidlu su pripremili asortiman od 1.500 proizvoda i dodatne „slavljeničke“ cene za potrošače u ove tri prodavnice povodom otvaranja.

Novina koju Lidl donosi potrošačima u Beogradu jeste drugačiji tip prodavnice, predviđen za delove grada u kojima je izazovno obezbediti prostor za spoljni parking, pa se u prizemlju objekta nalazi garaža, dok je prodajni prostor na prvom spratu.

I prodavnica u Pančevu izgledom je drugačija od do sada otvorenih prodavnica u Srbiji, po tome što ispred ulaza, koji je pod pravim uglom, ima nadstrešnicu.

„Međutim, ono što je za potrošače najbitnije jeste da se unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje, kao i da prilagođavanja i praćenje najnovijih standarda gradnje omogućavaju prvom savremenom diskontu u Srbiji da pruži svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, da bude prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i da odgovorno postupa prema životnoj sredini“, saopštili su iz Lidl Srbija. Novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one do sada otvorene, raditi svakoga dana u nedelji, od osam do 22 časa.

PROČITAJ JOŠ:  Ustavni sud Srbije presudio da Toplana Kruševac nije ovlašćena da odlučuje da li korisnici grejanja mogu ili ne mogu da raskinu ugovor sa ovim preduzećem

Beta

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply