Lidl u Kruševcu – lokacija Aerodrom

Lidl Krusevac

Predstavnici trgovinskog lanca „LIDL“, danas su boravili u Kruševcu. Oni su sa gradonačelnikom Dragijem Nestorovićem i načelnikom Gradske uprave Bojanom Bjelanovićem razgovarali o mogućnostima otvaranja veleprodajnog objekta ovog nemačkog brenda.

Lidl Krusevac

Trgovinsku ponudu Kruševca uskoro će obogatiti jedan od najjeftinijih evropskih veleprodajnih objekata – kompanije „LIDL“. To je precizirano na današnjem sastanku u Gradskoj upravi.

Grad je pripremio plansku dokumentaciju , a opredeljena je lokacija preko puta „Roda šoping centra“ – stari aerodrom. Investitori su zainteresovani za kupovinu zemljišta (greenfiled investicija), a biće upošljena lokalna radna snaga.

Nemačka kompanija izrazila je zadovoljstvo spremnošću i raspoloženjem rukovodstva Grada da se maksimalno ubrza procedura i ponude svi traženi uslovi kako bi se sa izgradnjom objekta počelo što pre.

Na sastanku su preneti i pozitivni utisci o poslovanju još jedne nemačke kompanije u Kruševcu – „Henkel“ i partnerskom odnosu ostvarenom sa Gradom. U tom kontekstu, povoljne i pozitivne poslovne klime i kompanija „LIDL“ sagledava svoje buduće poslovanje.

Posao u Lidlu bi moglo da dobije puno kruševljana. Ostaje još nada da se dogovor realizuje pa da konkurencija dodatno snizi cene svih proizvoda.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply