„Lekari napravili špalir za Vučića, umesto da on klekne pred njima“ – Lekari Vučiću ili Vučić lekarima? Ko kome zapravo treba da se pokloni i oda počast?

Lekari napravili špalir za Vučića, umesto da on klekne pred njima

spalir za vucica

Foto: Twitter

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uželeo se medijske pažnje, pa je u rano nedeljno jutro (20. decembar) krenuo put Kruševca, gde je otvorio još jednu nedovršenu bolnicu. Osoblje bolnice moralo je da dočeka predsednika uz “najviše počati”.

Nekoliko desetina medicinara napravilo je špalir Vučiću, Gašiću i ostalim glavešinama.

Na društvenim mrežama povela se polemika, a mnogi su mišljenja da lekarima treba da se oda počast koji se svakodnevno u crvenim kovid zonama bore za živote pacijenata.

– E, moji vi. Špalir za predsednika (?!), za onog koji treba da klekne pred vama – napisala je jedna od korisnica Tvitera, a preneo portal Direktno.

Sa njom su se složili i ostali na društvenim mrežama, a neki od njih su otišli korak dalje, okrivljujući ove lekare da ovakvim gestom i špalirom za Vučića nisu postupili fer ni prema kolegama žrtvama ovog opakog virusa.

– Oni stoje mirno pred čovekom koji im nije obezbedio ništa da bi se borili sa Covidom-19, ali su ovim činom ponizili sve one lekare koji su izgubili živote boreći se sa neadekvatnom opremom i koji su rizikovali svoj život jer sem laži i obećanja nisu dobili ništa – dodala je još jedna od njih.

Lekari Vučiću ili Vučić lekarima? Ko kome zapravo treba da se pokloni i oda počast?

Izvor: Luftika.rs Noizz.rs

Link: https://luftika.rs/lekari-spalir-za-vucica/

Link: https://noizz.rs/kontra/spalir-za-vucica-u-krusevcu/y57jgw1

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply