Lalatović: Koliko sam čuo, neće biti prijatno

nenad lalatović

Trener Crvene zvezde u subotu se vraća u Kruševac, gde je radio prošlog proleća, a kaže da po informacijama koje ima doček i neće biti baš prijateljski.

nenad lalatović

Nenad Lalatović i Nenad Gavrić ponovo u Kruševcu. Ovaj put kao članovi Crvene zvezde.

Trener i vezista crveno-belih u subotu će u 5. kolu Jelen Superlige gostovati u Kruševcu kod Napretka, kluba čiji su bili članovi prošlog proleća.

Lalatović je po dolasku iz Voždovca značajno unapredio igru „čarapana“, pa je razumljivo da su mnogi u Kruševcu i dalje razočarani zbog njegovog odlaska u Crvenu zvezdu.

 

„Zavoleo sam Napredak, tamo sam proveo prelepih šest meseci, ali ne znam kako će me prihvatiti. Nije im bilo prijatno kada sam ih napustio, ali oni znaju koliko volim Zvezdu i da se ne odbija kada te Zvezda pozove. Ne vidim razlog da me ne prihvate, ali prema informacijama koje imam, mislim da neće biti prijatno“, rekao je Lalatović na konferenciji za medije uoči puta u Kruševac.

Mladi strateg ocenio je utakmicu protiv Napretka kao najtežu u dosadašnjem toku šampionata, u kojem je Zvezda vezala četiri pobede bez primljenog gola.

„Ovo će biti najteža utakmica do sada u prvenstvu, ali ako budemo dali 100 odsto, a daćemo sigurno, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu i da pobedom nastavimo tamo gde smo stali zbog pauze za nacionalne timove“.

Za razliku od crveno-belih, Napredak je mnogo lošije startovao i ima samo jedan bod iz četiri meča.

„Tabela nije merilo njihove snage, jer oni zaslužuju mnogo više. Na njima je veliki pritisak, ali ćemo se spremiti isto kao i za svaku utakmicu i dati sve od sebe da pobedimo“, poručio je Lalatović.

Jedini neizvestan fudbaler crveno-belih za predstojeći meč je mladi štoper Darko Lazić, koji je povredio ložu i propustio dva treninga.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply