Kupljena diploma ne čini gospodina: Bratislav Gašić – Volim novinarke koje lako kleknu! (SNIMAK)

MINISTRE, SRAM VAS BILO! Gašić: Volim novinarke koje lako kleknu! Ministar odbrane Bratislav Gašić je u nedelju u Trsteniku napravio nezabeležen ispad u javnosti kada je potez novinarke koja je čučnula kako ne bi bila u kadru snimateljima prokomentarisao najgrubljim seksističkim rečima: „Što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu“.

Kada je prišao novinarima, Gašić je upitao da li ih je portparol Ministarstva odbrane držao sve vreme napolju, a zatim je, videvši novinarku koja kleči, dodao seksističku opasku.

Gašićeva izjava izazvala je osudu na društvenim mrežama, a na nju je reagovao i poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić.

Gašićevu izjavu osudio je i predsednik opštine Trstenik Miroslav Aleksić.

Izjavu ministra Gašića osudio je i premijer Aleksandar Vučić, i to rekavši da je „šokiran“, a povodom ovog incidenta će se danas obratiti novinarima. U naknadnom obraćanju predsednik Vlade Srbije je najavio smenu ministra Bratislava Gašića zbog primitivne i uličarske izjave o ženama!

Bratislav Gašić je nakon incidenta izvinio novinarki i građanima Srbije, a medijski profesionalci pozvali su na protest sa ciljem da zahtevaju da se ministar smeni.

{source}
<iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x3h9311?autoPlay=1″ allowfullscreen></iframe><br /><a href=“http://www.dailymotion.com/video/x3h9311_bratislav-gasic-volim-novinarke-koje-ovako-lako-kleknu_people“ target=“_blank“>Bratislav Ga&scaron;ić – Volim novinarke koje ovako…</a> <i>by <a href=“http://www.dailymotion.com/rijalititv“ target=“_blank“>rijalititv</a></i>
{/source}

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply