Kulturni centar Kruševac o strategiji rada u 2015. i programima u januaru

januar

U Kulturnom centru Kruševac na konferenciji za štampu održanoj u medija centru ove ustanove, prestavljena je strategija rada u ovoj godini i program aktivnosti za januar 2015. godine.

januar

Organizacija, kreativnost, odgovornost i efikasnost – koncept je Kulturnog centra za ovu godinu u kojoj će biti 400 kulturnih događaja, a iz budžeta je odobreno 19 odsto manje sredstava u odnosu na prošlu godinu.  Sadržaj za januar kada ova ustanova u kulturi nobeležava Svetog Savu kao svoju slavvu, planirana su i tri sadržaja u saradnji sa kruševačkom Eparijom, najavio je direktor KCK Mr Miroslav Smiljković

Beogradska promocija novog broja časopisa Putevi kulture, učešće u organizaciji programa povodom Pravoslavne Nove godine, kreativne radionice za mlade, deo je januaraskog programa istakla je zamenica direktora Jelena Veljković.

Porparol Jelena Veljković, najavljuje Ziske dane za mlade od 12. do 16. januara i projekciju filmova o klimatskim promenama od 12. do 14. i programe u Pepeljevcu, Zdravinju i Krvavici.

Posle uspešno realizovanih projekata ART LAJF i Tin fest, u planu je i pisanje novih, a svaki urednik napisaće najmanje jedan projekat. Zlatna kaciga, Grad adrenalina, Fešt, Belovodska rozeta, prepoznatljivi su sadržaji sa kojima će Kulturni centar konkurisati ne samo u Ministarstvu kulture, već i na druge adrese.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply