Ktitor crkve perverzni ministar: Ne mole se Bogu, nego Gašiću!

Crkva pokajnica na Bagdali

Pismo vernog čitaoca Kruševac Info sajta, na temu pokajnice Bratislava Gašića – Bate Santosa.

Crkva pokajnica na Bagdali

 

 

KAD KTITORUJE PERVERZNI MANIJAK: Ne mole se Bogu, nego Gašiću….

Po padu helikoptera ukazala se odlična prilika za pranje para i Gašić je krenuo da gradi pokajnicu na Bagdali. Sve vreme gradnje, arogantno je nastupao, a i napravio je samoreklamni bilbord ogromnih razmera na Bagdali.

To je „uvezao“ i sa kupovinom u bescenje restorana Bagdala u još jednoj peračkoj transakciji: Realtor doo u vlasništvu „kiparske firme“ kupio je tako da se venčanja i krštenja rade u Santosa pokajnici, a onda zvanice odmah odu do restorana….

Elem, pokajnica je ekspresno završena, sa inoks krstom koji je na suncu čudno bljeskao, sačuvaj me Bože… Onda su rešili da ga pozlate. Kada perverznjacima nešto krene loše, onda ne prestaje. Pozlata nije ispala na krstu kako treba. Ne bih tu boju hteo da sad poredim s nečim, ipak je to Sveti krst ma šta krstu mučeniku radili ljudi kao što je Santos i njegov nadbiskup kruševački David. Ono što pada u oči je ikona „Novomučenika kruševačkih“, nejasno je da li je nadbiskup David sa svojom ekumenističkom kamarilom dobio odobrenje da sam proglašava sa Santosom ko su novomučenici i da čak pravi ikonu koja mi izgleda kao da ju je ikada video Sveti arhijereski sabor… Takođe pada u oči i ekumenistička „implementacija“ ikonostasa, gde je David naložio da se ne stavljaju dveri… A onda je krenula i služba. Crkva puna svake nedelje! Tragedija je prilična što se SNSovci utrkuju u pokazivanju lojalnosti: 90% koji su tu dođu da ih primete i da njihovo prisustvo bude dojavljeno Santosu. MOLE SE SANTOSU A NE BOGU!

E, tako se navlači sve veća beda i prokletstvo na grad: od lažnog pokajništva ktitora, preko samoreklamerskog bilborda koji još uvek tu stoji, preko nekakve ikone „Novomučenika“ do dolaska na službu samo da se zakletva položi Santosu!

Crkva Bagdala Kruševac

VOLEO BIH DA MI NADBISKUP KRUŠEVAČKI DAVID SA SVOJOM EKUMENISTIČKOM KAMARILOM OBJASNI KAKO TO ON PRIČEŠĆUJE PERVERZNOG SEKSULANOG PREDATORA SANTOSA?

KAKO NjEGOVO ŠVALERSKO SAMOREKLAMERSTVO I ŽUDNjA ZA TUĐIM ŽENAMA UGAĐA BOGU?

DOKLE SE IDE U SPC KADA JE KTITORSTVO U PITANjU?

DA LI JE POČELO PRETVARANjE EPISKOPIJE KRUŠEVAČKE U JEZUITSKU PRĆIJU?

Tekst napisao: Dragan Marić

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply