Kruševljanka se bori sa državom, sa ciljem da dokaže da joj je u bolnici ukradeno dete!

„ZNAM DA JE ŽIVA“ Rekli su joj da joj je beba umrla na rođenju, a onda je pronašla SUMNJIVI DOKUMENT

Ljiljana Milovanović Foto: screenshot

Punih devet godina traga za svojoj ćerkom, za koju su joj, na porođaju rekli da je preminula usled oštećenja na mozgu. Ljiljana Milovanović iz Kruševca smatra da joj je ćerka živa i traži od nadležnih da joj dokažu suprotno.

Ona je gostujući u Jutarnjem programu na Televiziji Prva ispričala da se prvi put porodila carskim rezom 3. marta 1975. godine i rodila je devojčicu.

– Nisam imala nikakvih problema tokom trudnoće, a pravi pakao je krenuo kada sam kročila u bolnicu. Sećam se samo da su me odveli u operacionu salu, tada je ušao načelnik odeljenja i rekao “šta radite, vidite da ćete da izgubite ženu”, posle toga se samo sećam izlaska iz bolnice i reči lekara da je moja devojčica preminula 45 minuta nakon porođaja zbog oštećenja na mozgu – rekla je Milovanović.

Ljiljaninom suprugu i njenim roditeljima lekari su rekli da se i ženi i detetu bore za život.

Foto: Z. Ilić / RAS Srbija

– Bila sam četiri dana u komi, a mojim najbližima su tada rekli da je dete u teškom stanju i da možda neće preživeti. Nikome od nas nije dozvoljeno da vidimo dete, ni nakon porođaja nije urađena obdukcija, nemamo nikakav papir da je dete stvarno preminulo zbog oštećenja na mozgu – tvrdi Ljiljana.

Kaže da je dugo pokušavala da dobije dokumenta iz bolnice, opštine, matičara. Dobila je porođajni portokol i posle dve godine operacioni protokol.

Međutim, ono što je ulilo crv sumnje jesu dokumenti o umrlom detetu.

– U jednom od njih dobijem da se dete rodilo živo, da je proplakalo i prodisalo u 4.20. Prvi dokument koji odlazi u matičnu službu jeste da se dete rodilo u 4.20 i umire u 5 sati. Druga prijava deteta, se dešava 1. aprila u 4 sata. Te dve prijave su različite. U jednom stoji i moj falsifikovan potpis. To sam videla. Tu se sudim, jer sud hoće da dokaže da je to moj potpis – kaže Ljiljana.

Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply