Kruševac je „goreo“ od HIT treninga, a onda je kiša spasila vežbače

Kruševac je „goreo“ od HIT treninga, a onda je kiša spasila vežbače

Foto aktivnija Srbija 1

Kruševac je u nedelju 14. juna bio domaćin karavanu Aktivnije Srbije koji je ovoga puta sa sobom doneo ultimativni fitnes izazov – trening koncept Fit Hiit koji je ozbiljno „zapalio“ vežbače na centralnom gradskom trgu.

Dragutin Stojmenović i Milena Ugarak
Dragutin Stojmenović i Milena Ugarak

Vežbači koji su inače već u nekoj vrsti dobre forme, imali su priliku da se oprobaju u fitnes izazovu, vide na delu jedinstveni Visokointenzivni intervalni trening (HIIT – High Intensity interval trening). Kruševljani su oduševljeno reagovali kada je na binu izašao Ivan Stojanović AFC Endorphine, posle toga nastavljen je izazov za one najjače na Fit Hiit treningu u trajanju od 25 minuta.Treneri Aktivnije Srbije Milena Ugarak (@shiziks) i Dragutin Stojmenović (@dr_agutin) podigli su puls Kruševljanima do maksimuma i pokazali kojim vežbama može da se probije trenutna granica njihove fizičke spreme.

Pre treninga svim vežbačima izmerena je kilaža, kao i procenat masti u telu, zatim potrošnja kalorija u miru, a Doc. Dr Tamara Stojmenović iz specijalističke ordinacije Vita Maxima iz Beograda održala je kratko predavanje o tome šta te brojke znače i koliko i da li treba da se koriguju kod određenih vežbača.

Tanja Banđur i Ivan Stojanović
Tanja Banđur i Ivan Stojanović

Kancelarija za mlade grada Kruševca kao pokrovitelj manifestacije istakla je važnost bavljenja sportom: „Veoma smo zadovoljni interesovanjem mlađe populacije za sport i rekreaciju, uvek smo raspoloženi da unesemo novitete i približimo mladima svetske trendove. Trg je danas pun i svi treniraju, druže se a to je najlepša slika iz Kruševca koju možemo poslati celoj Srbiji“, izjavio je Predrag Milenković pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport.

Julija Bakić
Julija Bakić

Svi učesnici dobili su poklone od naših partnera:

Dr.Max, Jana Vitamin, Herba Fast, Magnal, Dermalogist.

dr Tamara Stojmenović
dr Tamara Stojmenović

Naredni trening je u Kragujevcu 20.juna u 17h.

Izvor: Blic.rs
Link: https://www.blic.rs/slobodno-vreme/krusevac-je-goreo-od-hit-treninga-a-onda-je-kisa-spasila-vezbace/s5x3dmc
Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply