Kruševac dobio tri mala autobusa koji će besplatno voziti građane i turiste u obilazak znamenitosti Kruševca

Крушевац је данас добио још једну атракцију – три електрична аутобуса који ће бесплатно превозити грађане и пружити могућност туристима да сагледају лепоте града из нове перспективе.

2

Бесплатно разгледање Крушевца Е – возилима има две линије „ Колибри 1“ и „ Колибри 2“ и ради се о кружним рутама.

13

„Колибриће“ су донирале две компаније као привредни субјекти који успешно послују на територији града Крушевца – „Штампа систем“ доо Београд и „Телекомуникација“ доо  Блаце.

3

Њима се захвалила градоначелник Јасмина Палуровић, истакавши да је сврха донације промоција туризма и туристичког производа „Разгледање града Крушевца“, а захвалност је изразила и директору БИЕ Братиславу Гашићу, уз чије залагање је и реализована.

5

 

4

Окупљеним грађанима обратили су се и представници „Штампа система“ Василије Зердо и „Телекомуникација“ Блаце Зоран Његовановић говорећи о мотивима који су их определили за ову донацију.

6

Прималац је Туристичка организација града Крушевца у чије име се обратила директор Сузана Милосављевић, а корисник АД „Југопревоз Крушевац“, кога је представљао директор Зоран Мисић.

7

Иначе, „Штампа систем“ доо Београд донирала је 2 е-аутобуса у укупној вредности од око 4,4 милиона динара, а „Телекомуникација“ доо Блаце један аутобус у вредности од 2,7 милиона динара.

9

 

8

Данас су бројни грађани могли да уживају у промотивним вожњама, а од сутра се  линија уводи свакодневно од 10:00 до 18.30 сати са поласком на стајалишту испред Коцке.

10

 

12

Izvor: Krusevac.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply