Kruševljani demantovali priče o nametanju utakmica i pobedili Slogu

Kladionice su davale Napretku minimalne šanse za pobedu nad Slobodom Point, o čemu je svedočio nedeljni rast kvote na trijumf domaćina, međutim, Čarapani su dokazali da poštenje nema cenu.

Briljirali su u prvih 45 minuta utakmice sa Užičanima, mogli do odmora da napune mrežu Rankovića do vrha, na kraju – zasluženo slavili. Gosti su se posle utakmice žalili zbog poništenog gola, ali i nedosuđenog jedanaesterca…

Žalili smo se i mi nekoliko puta. Po meni, golu je prethodio prekršaj nad Lukovićem, ali neka nadležni daju svoj sud. Završilo se, ipak kako treba i drago mi je što smo ponovo ispunili obećanje i „overili” superligaški status – naglašava Vladimir Matijašević, sportski direktor kruševačkog superligaša.

Posle utakmice, trener gostiju Ljubiša Stamenković, koji se nije pojavio na konferenciji za novinare, ali i čelnici Slobode, bili su vidno neraspoloženi.

Iskreno, žao mi je Užičana. Momci su na terenu odigrali fer, sportski, većina ljudi iz njihovog rukovodstva bila je maksimalno korektna, sa predsednikom Subotićem sam i prijatelj, ali mi jednostavno igramo pošteno. Bili smo bolji, uspešno prebrodili krizu posle primljenog gola, a ocenu naše igre najbolje su dali navijači, koji su ovacijama ispratili igrače – ističe Matijašević.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply