Kruševačke stipendije za mlade i talentovane

Summerhill stipendija

Summerhill škola iz Kruševca u saradnji sa British Council-om objavljuje program „Summerhill Talents“ kroz koji će se podržati sve buduće učenike od 7 do 12 godina sa 30% popusta na Cambridge testove iz programa Young Learners (oficijalni i opšte važeći Cambridge testovi o stepenu znanja engleskog jezika koje organizuje British Council).

Summerhill stipendija

Takođe, prve tri godine biće stipendirani najbolji učenici sa besplatnim polaganjem testova koje organizuje British Council, od strane Summerhill škole.

Cilj ovog takmičenja je da najkvalitetnije obrazovanje približi mladim ljudima, gde će svi polaznici steći oficijalni i svagde važeći dokument o stepenu svog znanja engleskog jezika. Od takmičara se očekuje da pokažu spremnost da uče i da se profesionalno usavršavaju.

Summerhill je jedna od najstarijih škola za učenje stranih jezika u Srbiji, sa ciljem da polaznicima obezbedi visokokvalitetno i pouzdano znanje koje će im biti osnova za budućnost.

Baš zato Summerhill škola promoviše značaj Cambridge English Young Learners programa, gde deca od najmlađih dana postepeno uče engleski jezik i dolaze do oficijalne diplome znanja engleskog jezika koja važi u celom svetu.

Upis traje do 14. septembra, a prijave se mogu izvršiti preko elektronske pošte [email protected] ili preko broja telefona +381 61 227 85 68

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply