Kruševačka Toplana radi i pored blokade računa

radovi

– Aktuelni finansijski problemi sa kojima se suočava kruševačka Toplana neće onemogućiti relizaciju ambicioznog programa rekonstrukcije i sanacije distributivne mreže, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare zamenik direktora ovog javnog preduzeća Miroljub Erić

radovi

Uprkos blokadi poslovnog računa, gradska Toplana bez zastoja realizuje program rekonstrukcije i sanacije distributivne mreže i sistema za grejanje, izjavio je na improvizovanoj konferenciji za novinare, na gradilištu u Gerontološkom centru, zamenik direktora ovog kruševačkog javnog preduzeća Miroljub Erić.

U toku je postavljanje sekundarne mreže od Hale do gerontološkog centra u dužini od oko 230 metara, a u prethodnom periodu zamenjeno je oko 50 metara cevi u užem gradskom jezgu.

Naredni korak je remont kotlova, a u planu je aktiviranje toplane u zoni osnovne škole „Nada Popović“. Novac za remont i rekonstrukciju sistema za grejanje obezbedio je grad Kruševac a po deblokadi računa i Gradska toplana će značajna sredstva usmeriti u investiciono održavanje, istakao je Erić.

U gradskoj Toplani veruju da će nezavisno od svih finansijskih problema sa kojima se ovo javno preduzeće suočava i naredne grejne sezone sprovesti sve postavljanje zadatke na zadovoljstvo svojih korisnika.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply