Kruševačka opozicija ujedinjeno protiv bandita batinaša! Portparol SNS-a krivi rodbinu Bratislava Gašića!

Jedan od skupova "Levice Srbije"

Rodbina odbranila Bratislava Gašića! Nastavak bure oko napada na opozicionare u Rasinskom okrugu, koji se dogodio minule sedmice

 Jedan od skupova "Levice Srbije"

Jedan od skupova „Levice Srbije“

KRUŠEVAC – Predstavnici DS, SRS, „Levice Srbije“ i Dveri, u zajedničkom saopštenju, pozvali su državne organe da u što kraćem roku privedu i kazne vinovnike napada na aktiviste Demokratske i Demokratske stranke Srbije, koji se minule sedmice dogodio u gradu na Rasini.

– Zar građani Srbije ne smeju da iskažu svoje političko mišljenje i na kulturan način ispolje stranački aktivizam samo zato što se to nekim političkim moćnicima u gradu ne uklapa u projektovan rezultat na izborima – navodi se u pomenutom obraćanju javnosti, uz sumnju da iza vandalskih napada stoje „naprednjački batinaši“.

Inače, ovaj deo opozicije je doneo odluku o zajedničkom delovanju članova biračkih odbora, zato što po gradu kolaju priče o tome da se priprema izborna krađa i najavljuje veliki broj incidenata.

Kako god bilo, povodom napada na aktiviste DS, Jovanu Filipović i Aleksandra Sormana u Dedini, te na članove DSS Aleksandra Đurkovića i Vladimira Milanovića kod Nove pijace, 7. aprila, vanrednu konferenciju za medije su sazvali i naprednjaci.

– Ne čudi nas revolt građana zbog toga što, posle sve štete koju je Demokratska stranka nanela Srbiji, u njihovom biltenu iznose otvorenu mržnju prema gospodinu Aleksandru Vučiću i Bratislavu Gašiću. Ali to je tako u odsustvu pozitivnih rezultata… Onda tvrde i da ih je opet neko napao. Kao da će, kada odu u rodno mesto majke gospodina Bratislava Gašića i po njegovoj familiji dele bilten prepun uvreda i mržnje, narod na to ostati ravodušan. Još kažu kako misle da su to učinili članovi SNS – zaključuje Ivan Manojlović, portparol Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Izvor: Novosti.rs

Link: http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:600307-Rodbina-odbranila-Bratislava-Gasica

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply