Kruševac ostao bez grejanja

Toplana u Krusevcu grejanje 1 nn.jpg

U Kruševcu je tokom protekla dva dana, zbog kvara na pratećoj opremi centralnih kotlovskih postrojenja, bila smanjena isporuka toplotne energije za oko sedamdeset odsto korisnika usluga Gradske Toplane. Tehnička služba ulaže velike napore da se kvar otkloni.

Toplana u Krusevcu grejanje 1 nn.jpg

Od jutros bez grejanja su ostali kuće i stanovi, gradska bolnici, vrtići i škole u Kruševcu.

Tokom protekla dva dana, zbog ozbiljnog kvara na pratećoj opremi centralnih kotlovskih postrojenja, smanjena je isporuka toplotne energije za oko sedamdeset odsto korisnika usluga Gradske Toplane.

Tehnička služba kruševačke Gradske toplane ulaže velike napore da se kvar otkloni i da se do večeras grejanje oko 5.000 korisnika, koji se toplotnom energijom snabdevaju iz centralnog kotlovskog postrojenja, normalizuje.

Školska uprava Kruševac, zbog problema sa grejanjem, osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada, koje koriste grejanje Gradske toplane, uputila je preporuku o skraćenju časova ili prekidu nastave. U svim osnovnim školama časovi su skraćeni na 30 a u srednjim sem Gimnazije u kojoj je obustavljena nastava na 35 minuta. Časovi u popodnevnoj smeni počinju u 13,30 sati.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply