Kromberg&Schubert Kruševac ugovorila posao sa Poršeom, potreba za još 2000 radnika, obezbeđen posao za narednih 9 godina

Nemačka kompanija Kromberg&Schubert širi poslovanje u Kruševcu – Kablovi i za Porše, povećanje na 2.000 zaposlenih

Ilustracija

Nemačka kompanija Kromberg&Schubert, koja posluje u Kruševcu od 2018. godine, planira da u narednom periodu proširi poslovanje, što će podrazumevati nabavku opreme i zapošljavanje novih radnika, rečeno je na sastanku predstavnika lokalne samouprave sa rukovodstvom kompanije.

Kromberg&Schubert trenutno ima oko 1.300 radnika koji su angažovani na poslovima proizvodnje kablova za autoindustriju, preciznije za automobile marke Škoda Fabia i Superb.
– Ono što je aktuelno u ovom trenutku, a svedoči o razvoju ove kompanije je usvajanje novog programa – proizvodnje kompletnog kablovskog snopa za automobil marke Porše Karera. Takođe, od naredne godine radiće se i za nov model Škoda Fabija. Novi projekti uključuju nabavku opreme, ali i povećanje broja radnika, čiji bi ukupan broj trebao da dostigne cifru od 2.000. Time se obezbeđuje posao za period od narednih 9 godina – navodi se na saju grada.
Izvor: Ekapija.com
Link: https://www.ekapija.com/news/3075837/nemacka-kompanija-krombergschubert-siri-poslovanje-u-krusevcu-kablovi-i-za-porse-povecanje
Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply