Kriminalac iz Trstenika usmrtio na putu Kraljevo-Kruševac oca petoro dece!

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

KRIMINALAC BMW-OM NALETEO NA AUTO, POGINUO OTAC PETORO DECE: Detalji stravične nesreće kod Trstenika – Uviđaj je obavio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Trsteniku, u prisustvu patrole saobraćajne policije. Saobraćaj na ovoj deonici je bio u prekidu oko tri sata – rekao je izvor iz istrage

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

 

 

Vasilije Nikolić iz Štulca kod Vrnjačke Banje poginuo je, a njegova supruga Mira je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre nekoliko dana kod Trstenika. Do udesa je došlo kada je Petar S. (39) iz Trstenika, sa nadimkom Pera Bilder, svojim džipom “BMW” preticao kamion na putu Kruševac-Kraljevo i direktno udario u “opel kadet” u kojem su se nalazili Nikolići.

Vasilije koji je upravljao vozilom “opel kadet”, poginuo je na licu mesta, dok je njegova žena u kritičnom stanju prebačena prvo u kruševačku bolnicu, a kasnije prevezena u Klinički centar u Nišu.

– Vinovnik ove stravične nesreće je uhapšen, određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, a tereti se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Sumnja se da je okrivljeni koji je izazvao nesreću bio pod uticajem alkohola i droga, a uzeta mu je krv na analizu. Uviđaj je obavio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Trsteniku, u prisustvu patrole saobraćajne policije. Saobraćaj na ovoj deonici je bio u prekidu oko tri sata – rekao je izvor iz istrage za Informer.

Ovaj bračni par je iza sebe ostavio petoro dece među kojima i beba stara tek 10 dana, dok prema pisanju Informera, Petar S. je nekoliko puta osuđivan zbog droge, iznuda i nasilja.

Komšije za Vasilija i Miru, koji imaju petoro dece od kojih je i jedna beba od svega 10 dana, u Štulcu važe za vredne i dobre ljude, dok je Petar u Trsteniku poznat kao “opasan momak” koji je nekoliko puta osuđivan zbog droge, iznuda i nasilja. Policija će ispitati da li je u trenutku kobnog udesa bio pod uticajem alkohola ili droga.

Za Petra S. se čulo još 2003. za vreme akcije “Sablja”, kada je uhapšen sa izvesnom količinom narkotika. Kasnije je osuđivan i za iznudu i nanošenje teških telesnih povreda, a hapšen je i u inostranstvu zbog trgovine narkoticima.

On je zajedno sa P. D. iz Vrnjačke Banje uhapšen i oktobra 2012. zbog iznude i prebijanja D. K. (46) iz Kruševca.

Takođe, prema informacijama do koje je došao list Informer, prilikom jednog rutinskog pokušaja legitimisanja je pretio smrću policajcu I. B. Meštani iz Trstenika kažu da je on zarađivao i zelenašenjem i prodajom droge i da u ovom mestu ima nekoliko stanova i džipova.

Izvor: Telegraf.rs

Link: http://www.telegraf.rs/vesti/2168157-kriminalac-bmw-om-naleteo-na-auto-poginuo-otac-petoro-dece-detalji-stravicne-nesrece-kod-trstenika

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply