Košarkaška utakmica Megavizura – Vojvodina u Hali sportova u Kruševcu

Mega_Vizura

Košarkaši beogradske Mega Vizure već dva dana obavljaju pripreme u Kruševcu, za subotnji prvenstveni susret sa novosadskom Vojvodinom. U dresu beogradskog ligaša nastupiće i naši reprezentativci Novica Veličković i Boban Marjanović. Susret počinje u 17 sati, a ulaz je slobodan.

Mega_Vizura

Lider na tabali Košarkaške lige Srbije i siguran učesnik Super lige, beogradska Mega Vizura, sa puno optimizma dočekuje subotnji duel pred kruševačkom publikom, sa novosadskom Vojvodinom, koji počinje u 17 sati. To je samo predigra, pred ono najvažnije, a to je učešće u Super ligi i borba za četvrto mesto koje vodi u Jadranskoj ligi.

Košarkaši Mege već dva dana treniraju u hali sportova i žele da u subotu dobiju podršku od Kruševljana.

Nekadašnji reprezentativac, a sada trene beogradskog tima Dejan MIlojević:

– Pozivam Kruševljane u subotu. Biće atraktivnih poteza i prilika da se vidi “ Megavizura“ kao najbolji tim u Ligi – ističe Milojević

U dresu mega Vizure, u subotu će pred Kruševljane istrčati i naš reprezentativac Novica Veličković. O ideji da se igra u Kruševca, Veličković kaže.

– To je prava stvar. Ne igra se košarka samo u Beogradu, smatra Veličković, koji se oporavio od povrede.

Po rasporedu Super lige, u 3. kolu Mega Vizura igra sa Partizanom u Beogradu, dok u 6, u Kruševcu dočekuje Crvenu zvezdu.To će biti praznik za Rasinski okrug i šire. Grad Kruševac dao je punu podršku ovoj ideji .

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply