Košarkaška superliga – Mega Vizura domaćin u Kruševcu

Predsednik košarkaškog kluba Mega Vizura Miodrag Miško Ražnatović otkrio je da će ovaj klub svoj poslednji meč u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS) kao i sve u Superligi, kao domaćin igrati u Kruševcu.

Kako Mega u Beogradu nema dovoljno dobru podršku navijača, a veći gradovi u unutrašnjosti Srbije, koji pritom nemaju predstavnike u najjačim ligama nekih sportova vape za ovakvim događajima, Ražnatović je odlučio da pomogne Kruševljanima.

Kruševac je izabran zato što sam tamo živeo i odrastao, pa sam shodno svojim osećanjima hteo da ovim potezom pomognem razvitku košarke u tom mestu. To bi moglo dosta i Mega Vizuri da znači, jer ukoliko se plasiramo u ABA ligu, naš tim ne bi mogao da igra u Beogradu, te smo ovim premeštanjem dobili novi, sigurni dom. Dvorana nema veliki kapacitet, ali ima dovoljno mesta da se napravi sportska atmosfera. Mislim da će hala biti na svakom meču puna, a nama nije bitno da li će tih 2.500 gledalaca navijati za nas, bitno je da ljudi u Kruševcu ponovo prate dobru košarku. Ove godine smo napravili dobar projekat, a nadam se da ćemo napraviti u narednim godinama i jednu finu tradiciju“, zaključio je Ražnatović za „24 sata“.

Tako će Kruševljani imati priliku da za mesec dana u svom gradu gledaju Partizan, Crvenu zvezdu, Radnički i još nekoliko najjačih klubova Srbije.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply