Ko je upucani B.V: Stanje Bobe Bildera stabilno!

Ranjeni B.V.

PUCNJAVA U KRUŠEVCU – Bivšem fudbaleru, žestokom momku sa ulica Kruševca, metak u stomak – Kruševačka policija još uvek traga za nepoznatim počiniocem koji je u nedelju, oko 2.30 sati, ispalio više hitaca iz pištolja i ranio B.V. (32) u stomak.

Ranjeni B.V.

Foto: RAS Srbija Ranjeni B.V.

U bolnici nisu želeli da govore u kakvom je stanju B.V. uz objašnjenje da im je tako sugerisano iz policije. Kako nezvanično saznajemo zdravstveno stanje B.V. je stabilno iako je zadobio prostrelnu ranu u predelu stomaka.

Policija i tužilaštvo se ni u ponedeljak nisu oglasili povodom oružanog incidenta koji se dogodio u nedelju, oko 2.30 sata, u Čolak Antinoj ulici, između bioskopa „Kruševac“ i „Evropa“. Prema navodima prisutnih grupa mladića je izašla iz jednog od lokala u ovoj ulici i uputila se ka parkingu između bioskopa a zatim su se začuli pucnji.

Ranjeni B.V. je bivši robijaš, u Kruševcu važi za žestokog momka koji ima kontakte i u kriminalnim krugovima, nije zapošljen a vozi automobil od nekoliko desetina hiljada evra, troši puno novca na provod i uživanje, itd.

Zanimljivo da je pre sedam godina B.V. odigrao i jednu utakmicu za FK  Napredak u Superligi i to protiv Crvene zvezde. U tom periodu predsednik FK Napredak bio je Dragiša Binić, a tada su menadžeri svih igrača u klubu bili lokalni kriminalci, koji su i vodili politiku kluba, na čelu sa ubijenim Goranom Obradovićem Sušom, čiji je saradnik bio i sada upucani B.V.

Motivi napada na B.V. za sada nisu poznati a policija intenzivno traga za počiniocem.

Boba Bilder u zatvoru

Ovo je drugi oružani obračun na ulicama Kruševca u poslednjih pet meseci. Krajem marta, u blizini parka Kosturnica, ranjen je Bratislav Braca Stevović (43). Sredinom aprila policija je uhapsila G.J.R. (21) i B.T (21) koji su osumnjičeni za ovaj pokušaj ubistva.

Boban Bilder zatvorska fotografija

 

Kriminalne činjenice o Dragiši Biniću

Pisali smo u više navrata o Dragiši Biniću i njegovoj bahatosti i Fudbalskom savezu Rasinskog okruga, zahvaljujući posetiocima Kruševac Info stranice. Poznato je da je Fudbalski savez Rasinskog okruga doveden do prosjačkog štapa bahatošću predsednika ovog saveza Dragiše Binića, koji je o trošku saveza i isključivo novcem saveza kupio na lizing najnoviji automobil VW Passat, a koristi ga isključivo za lične potrebe, a neko vreme je automobil vozio i sin Dragiše Binića. Svi servisi i sve održavanje koje je rađeno na automobilu je isključivi trošak saveza, a na automobilu su tablice sa oznakom FSRO koje godišnje koštaju oko 1000 evra! Ovaj savez je pre dolaska na mesto predsednika Dragiše Binića ispravnom poslovnom politikom imao na računu nekoliko miliona dinara, da bi dolaskom sadašnjeg predsednika savez sav novac potrošio na bahaćenje i uživanje rukovodioca, tako da je sada pitanje opstanka saveza i liga koje ovaj savez pokriva.

Intervju: Dragiša Binić, o životu i uspesima sa Crvenom Zvezdom, ali ne i o skupocenom automobilu koji vozi na račun siromašnog kruševačkog fudbalskog saveza!

Blic.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply