KK Napredak pobedio Planu dobrim šutiranjem trojki

radmanovac

Košarkaši kruševačkog Napredak Rubina pobedili Planu 86:79 (46:24). Najefikasniji domaći igrač kapiten Vladimir Radmovac sa 21 poenom, od toga šest trojki i tri puta sa linije slobodnih bacanja.

radmanovac

Košarkaši kruševačkog Napredak Rubina revanširali su se Plani iz Velike Plane za poraz u jesenjem delu prvenstva. Crveno-beli si trimjuimfovali 86:79 (po četvrtinama 24:16, 22:10 , 21:28 i 19:25).

Najubedljiviji je bio kapiten domaćih Vladimir Radmnovac sa 21 poenom. Razbio je goste sa šest trojki , a tri puta bio je uspešan sa linije slobodnih bacanja. U trećem pertiodu igre tri puta je pogodio trojke, a u prestale tri po jednom, iako pod tempereturom, kao i Radivojević, Radonjić i Milojević, koji nije ulazio u igru, jer nije trenirao nedelju dana.

Tim iz Lazarevog grada, zajerdno sa Crnokosom iz Kosjerića i Morfavbolm iz Vladičinog Hana (svi po 30 bodova) ima realne španse da osvoji drugo mesto i povrfatak u Prvu ligu Srbije. Računa se da je Meridiana iz Novog Sada sa 33 boda i koja je neočekivano poražena od Spataka u Subotici 95:94 siguran putnik u viši rang.

Izvor: RTK

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply